Gospel Event Schedule

June 20, 2021- Gospel Stage

12:00 PM- 12:30 PM (30 minutes)
Welcome, Black National Anthem, Acknowledgment of Sponsors, Words from Presenting Sponsors
Helen Jones Walker, Wells Fargo and St. Francis Representative

12:30 PM- 12:35 PM (5 minutes)
Intro Host
Craig Hayes

12:35 PM- 1:05 PM (30 minutes)
Performance
Nikki Michelle

1:05 PM- 1:15 PM (10 minutes)
DJ and Announcements
Craig Hayes

1:45 PM- 2:45 PM (1 hour)
Performance
Bishop’s Choir

2:45 PM- 3:00 PM (15 minutes)
DJ and Announcements
Craig Hayes

3:00 PM- 4:00 PM (1 hour)
Performance
Yolanda Briggs

4:00 PM – 4:15 PM (15 minutes)
DJ and Announcements
Craig Hayes

4:15 PM- 5:15 PM (1 hour)
Performance
Renee Smith

5:15 PM- 5:30 PM (15 minutes)
DJ and Announcements
Craig Hayes

5:30 PM- 6:30 PM (1 hour)
Performance
JVR

6:30 PM- 7:30 PM
Closing
Frankie Vine-Gospel House Music